onsdag 17 december 2008

Det var en gång två vänner, som umgicks väldigt mycket. De två vännerna var bästa vänner och hade även en tredje vän som ansågs vara en av de bästa. De tre vännerna gick under namnet Den heliga trion.

En dag satt de två vännerna hemma hos den ena och spånade. Hur detta spånande gick till, eller vad de kom fram till är än idag lite oklart. Men resultatet av detta spånande blev i alla fall en nystartad blogg.

De två vännerna var riktigt stolta över sin storslagna idé. De döpte den till Den heliga trion. Alltså en blogg för hela Den heliga trion att skriva ner sina tankar och händelser i för alla att läsa. De meddelade snabbt den tredje vännen om denna nya händelse.

Den tredje vännen, som redan hade en egen blogg att skriva i, tog denna nyhet med ett välkomnande. Rolig idé att alla tre med sina galna upptåg och idér skriver i samma blogg. Många gånger blir de tre vännerna ändå som en och samma figur.

Alla skrev inlägg och hade roligt. Andra vänner till Den heliga trion läste och skrev kommentarer. Bloggen var uppskattad.

Men tiden gick. Och mer sällan skrevs det inlägg. Den ena vännen försvann från bloggen helt, den andra lade in väldigt sporadiska inlägg. Medan den tredje vännen, som redan hade en blogg att skriva i, blev kvar.

Nu kämpar den tredje vännen med bloggen för att hålla kvar Den heliga trions läsare. Den tredje vännen ber de andra att skriva. De säger snart.
Den tredje vännen funderar på att sluta lägga ner sin energi på Den heliga trions blogg, för att bara koncentrera sig på sin egen. Det räcker liksom med en egen blogg tycker den tredje vännen.


// Den tredje vännen, Popogeno (aventyrligaaventyr.blogspot.com)

Inga kommentarer: