tisdag 30 december 2008

Thaisill (plockmat)



Ingredienser (4 port.)
Löksill100.0 gram
Koriander (färsk)1.0 knippe
Chilifrukt (röd)1.0 styck
Citrongräs0.3 styck
Ingefära (färsk)2.0 cm
Sallatsblad

  1. Hacka koriander, chili och citrongräs.
    Spar några blad koriander till garnering.
    Skala och skiva ingefära tunt. Blanda i en bunke. Tillsätt ingefära enligt egen smak.
  2. Häll lagen från sillen i en kastrull.
    Koka upp. Häll varm lag i bunken.
    Låt svalna.
  3. Tillsätt löksillen i bunken.
    Låt stå i kylskåp över natt.

  4. Dag 2: Servera sillen på salladsbädd.
//Po

1 kommentar:

Anonym sa...

hahahahaha nice!! servera mig på en salladsbädd. så tjusigt!